De sponsoren

wijZE

Lotte haar broer Richard ondersteunt Lotte al jaren vanuit zijn bedrijf wijZe. wijZE is dan ook een founding sponsor en ondersteunt Lotte graag met haar 'Road to Beijing'. wijZE is een creatief bureau en gespecialiseerd in het activeren van verandering om zo een bijdrage te leveren aan het versnellen van merkdoelen en -ambities.

Ga naar de website

Snakeware

Digital Agency Snakeware heeft zich als partner en fondsenwerver aan Lotte verbonden om haar ‘Road to Beijing’ te ondersteunen. Het doorzettingsvermogen van Lotte om na haar tegenslagen alsnog voor goud te gaan in Beijing en wederom een Olympische campagne te starten, spreekt het bedrijf enorm aan. 

Talentontwikkeling is bij Snakeware belangrijk. Om talenten aan je te binden en te laten excelleren, is meer nodig dan alleen een goed salaris. Uitdagingen, opleidingsmogelijkheden, ambitieuze collega’s en projecten voor mooie opdrachtgevers zorgen ervoor dat talenten zich kunnen blijven ontwikkelen.

Snakeware is altijd op zoek naar uitzonderlijke talenten en die bieden ze volop kansen. Het bedrijf gaat ook altijd voor goud en steunen Lotte op weg naar Beijing in 2022.

 

Ga naar de website

Arslan & partners advocaten

Ali Arslan, oprichter en naamgever van Arslan & partners advocaten, vindt het belangrijk dat ze als advocatenkantoor binding hebben met de regio. Het advocatenkantoor steunt verschillende verenigingen en stichtingen in Zwolle en in de omliggende plaatsen. Zo zijn ze een gouden sponsor voor Lotte om haar weg naar Beijing te ondersteunen.  

 

Ga naar de website

Haico Bouma

Haico Bouma is een speciaalzaak in schaatsen, skeeleren, racefietsen en mountainbikes. Naast een ruime keus in schaatsen, skeelers, fietsen, kleding, accessoires en onderdelen beschikt de speciaalzaak over twee degelijke werkplaatsen voor zowel schaatsen als fietsen. Je vindt er alles wat je nodig hebt voor deze sporten. Haico Bouma wil graag Lotte ondersteunen op weg naar Beijing en is dan ook een zilveren sponsor. 

Ga naar de website
Founding sponsors
Wijze
Snakeware
Goud sponsor
Arslan & partners advocaten
Zilver sponsor
Haico Bouma