Arslan & partners advocaten over de sponsoring van Lotte

ZWOLLE – Lotte van Beek, Zwolse schaatsster met meerdere Olympische medailles, traint hard voor haar Olympische droom: goud op de 1500 meter op de Olympische Spelen van Beijing in 2022. Het trainingsprogramma is in volle gang en na een hoogtestage in Italië staat Van Beek weer op het ijs. 

 

 

Begin 2020 moest Lotte van Beek het schaatsseizoen beëindigen vanwege longproblemen. Opgeven is echter geen optie voor topsporter Van Beek en inmiddels werkt ze alweer toe naar haar derde Olympische Spelen. Het doorzettingsvermogen van Lotte om na haar tegenslagen alsnog voor goud te gaan in Beijing en wederom een Olympische campagne te starten, spreken enorm tot de verbeelding. Het trackrecord van Lotte van Beek bestaat uit meerdere Olympisch medailles en kampioenschappen op EK en WK. Dat ze ondanks haar astma en terugslag er nu toch weer voor gaat, kenmerkt de echte ‘die hard’ talenten.  

 

Als lid van de selectie van Gewest Friesland zijn er prima faciliteiten, wel ontbreekt de steun van NOC-NSF en een commercieel team. Voor extra trainingsimpulsen is dit een enorme uitdaging. Hoogtestages financiert Lotte nu zelf, want ze gaat voor niets minder dan goud op de 1.500 meter in Beijing. Voor vervoer wordt nog een sponsor gezocht, maar de door Richard Schoemaker van wijZE en Toine Dinkelberg van Snakeware uit Sneek gestarte werving werpt inmiddels zijn vruchten af met mooie sponsor partners, zoals Arslan & partners advocaten uit Zwolle. 

 

Arslan & partners advocaten zilver sponsor van Lotte van Beek 

Een belangrijke bijdrage komt van Arslan & partners advocaten. Zij levert juridische expertise voor ondernemers. Ali Arslan: “Wij begeleiden, ondersteunen en adviseren ondernemers in elke fase van hun ondernemersleven. Ook de advocatuur is een vorm van topsport. Het doorzettingsvermogen van Lotte spreekt mij enorm aan en ik ondersteun haar Olympische campagne dan ook graag. Ook wij gaan als advocaten voor het hoogste resultaat en de beste oplossing, dus dit is een prima match”. 

Het sponsorbedrag is niet bekend gemaakt, maar Arslan & partners advocaten stelt Lotte van Beek in staat om haar trainingsprogramma de benodigde impulsen te geven op haar Road to Beijing. Inmiddels is de eerste wedstrijd van het seizoen voorbij en wordt er getraind in Inzell. 

 

Mensen of bedrijven die Lotte willen steunen kunnen meer informatie vinden op www.lottevanbeek.nl. Als lid van de club van 100 krijgt men updates van Lotte. 

 

Meer informatie over de Olympische droom van Lotte van Beek is te vinden op www.lottevanbeek.nl. Voor andere informatie kunt u contact opnemen met Toine Dinkelberg, via 06 53 16 31 25. 

 

Lotte van Beek heeft de volgende grote prijzen gewonnen: 

 

Olympische Winterspelen 

  • Sotsji 2014 Goud Ploegenachtervolging 
  • Sotsji 2014 Brons 1500 meter 
  • Pyeongchang 2018 Zilver Ploegenachtervolging 

 

Europese Kampioenschappen Afstanden 

  • Kolomna 2018 Goud Ploegenachtervolging 
  • Kolomna 2018 Goud 1500 meter 

 

Wereldkampioenschappen Afstanden 

  • Moskou 2010 Goud Wereldtitel allround junioren 
  • Moskou 2010 Goud Wereldtitel ploegenachtervolging 
  • Sotsji 2013 Zilver 1500 meter