Partner en fondsenwerver Snakeware over de sponsoring van Lotte

SNEEK/ZWOLLE - Digital Agency Snakeware uit Sneek gaat de Olympische droom van schaatsster Lotte van Beek ondersteunen. Met de hulp van Snakeware als fondsenwerver en digitale partner wordt de ‘Road to Beijing’ van de Zwolse langebaanschaatsster ingezet. Deze maand staat Van Beek weer op het ijs. 

 

 

Begin 2020 moest Lotte van Beek het schaatsseizoen beëindigen vanwege longproblemen. Opgeven is echter geen optie voor topsporter Van Beek en inmiddels werkt ze alweer toe naar haar derde Olympische Spelen, zonder de ondersteuning van een commercieel team. En dat is zowel organisatorisch als financieel een enorme uitdaging. Snakeware heeft zich als partner en fondsenwerver aan Lotte verbonden om haar ‘Road to Beijing’ te ondersteunen. Toine Dinkelberg, CDO Snakeware: “Het doorzettingsvermogen van Lotte om na haar tegenslagen alsnog voor goud te gaan in Beijing en wederom een Olympische campagne te starten, spreekt ons enorm aan. Lotte gaat voor goud op de 1.500 meter in Beijing.” 

 

Fondswervingscampagne voor Lotte 

Snakeware start voor Lotte een fondswervingscampagne om de voor de Olympische campagne benodigde € 15.000 bij elkaar te brengen. Ate van der Meer, CCO van Snakeware: “Wij zijn altijd op zoek naar uitzonderlijke talenten en die bieden we volop kansen. Als je het trackrecord van Lotte bekijkt, dan zie je dat ze al veel heeft gewonnen. Dat ze ondanks haar astma en terugslag er nu toch weer voor gaat, kenmerkt de echte ‘die hard’ talenten. Toen we hoorden dat zij de Olympische campagne zonder commercieel team doet, hebben wij ons direct gemeld. Ook wij gaan altijd voor goud en steunen Lotte op weg naar Beijing in 2022.” 

 

Talentontwikkeling ook in bedrijfsleven belangrijk 

Snakeware was al als adviseur en digital partner verbonden aan TalentNED, een initiatief dat zich richt op duurzame talentontwikkeling van jonge Nederlandse sporters. Toine Dinkelberg: “Talentontwikkeling is bij Snakeware belangrijk. Om talenten aan je te binden en te laten excelleren, is meer nodig dan alleen een goed salaris. Uitdagingen, opleidingsmogelijkheden, ambitieuze collega’s en projecten voor mooie opdrachtgevers zorgen ervoor dat talenten zich kunnen blijven ontwikkelen. Vandaar dat Snakeware in 2019 al digital partner werd van het talententeam van TalentNED.”  

 

Meer informatie over de Olympische droom van Lotte van Beek is te vinden op www.lottevanbeek.nl 

 

Over Snakeware 

Snakeware adviseert sinds 1995 over datagedreven marketing- en bedrijfsconcepten en levert een ecosysteem aan betrouwbare software en diensten, waaronder het bouwen, beheren en borgen van websites en shops. De activiteiten variëren van strategie en design tot implementatie, onderhoud en online marketing. Snakeware heeft met Snakeware.Cloud klanten in 21 landen.  Meer informatie: https://snakeware.nl/. 

 

 

Lotte van Beek heeft de volgende grote prijzen gewonnen: 

 

Olympische Winterspelen 

  • Sotsji 2014 Goud Ploegenachtervolging 
  • Sotsji 2014 Brons 1500 meter 
  • Pyeongchang 2018 Zilver Ploegenachtervolging 

 

Europese Kampioenschappen Afstanden 

  • Kolomna 2018 Goud Ploegenachtervolging 
  • Kolomna 2018 Goud 1500 meter 

 

Wereldkampioenschappen Afstanden 

  • Moskou 2010 Goud Wereldtitel allround junioren 
  • Moskou 2010 Goud Wereldtitel ploegenachtervolging 
  • Sotsji 2013 Zilver 1500 meter