Ondersteun Lotte’s road to Beijing

Ondersteun Lotte’s road to Beijing

In de afgelopen jaren heeft Lotte van Beek laten zien tot de wereldtop te behoren, haar palmares is immers veelzeggend. Ondanks de verstoring van haar carrière door haar longen, laat Lotte van Beek zien dat ze er steeds weer in slaagt dit te overwinnen. Haar karakter en doorzettingsvermogen kenmerken haar topsport mentaliteit en maken dat haar campagne bovengemiddeld kansrijk is. 

Tijdens de samenwerking met TalentNED heeft Toine Dinkelberg kennis gemaakt met Lotte van Beek. Haar ontembare ambitie en het vermogen om na tegenslag weer terug te komen, herkent hij als ondernemer. "Ondernemen is ook topsport, omgaan met tegenslagen en toch weer vooruitkijken en nieuwe ambities inhoud geven. Vandaar dat ik vanuit Snakeware Lotte ondersteun", aldus Toine.

Een goed gesprek tijdens de periode bij TalentNED en langs de ijsbaan, Lotte en Toine beide afkomstig uit Zwolle en de middelbare school gevolgd op het Thomas a Kempiscollege schept een band. Nu Lotte opnieuw karakter toont tijdens een nieuwe Olympische campagne 2022, gaan wij Lotte ondersteunen zodat ze zich optimaal kan richten op het realiseren van haar ambities. Lotte's broer Richard ondersteunt Lotte ook al jaren vanuit zijn netwerk en bedrijf Wijze. Zo gaan we  samen zorgen dat Lotte kan focussen op het trainen en proberen wij de financiën te regelen. Help ook mee en steun Lotte haar Road to Beijing.

Investering Campagne Road to Beijing

Het Friese gewest heeft een ploeg samengesteld met veelbelovende talenten. Om hen te inspireren en te ondersteunen zijn er vele faciliteiten gerealiseerd. Lotte van Beek is daar heel blij mee omdat dit haar helpt bij haar Olympische Campagne. Naast deze faciliteiten vergt dit Olympische jaar, naast de persoonlijke inspanningen, ook additionele financiële investeringen. Om te zorgen dat Lotte van Beek zich optimaal kan voorbereiden is behoefte aan: 

 

Kostenpost
Salaris € -
Eigen bijdrage Gewest Friesland € 2.500,00
Schaatsschoen € 1.000,00
Schaatsijzers € 750,00
Schaatsen slijpen € 1.000,00
Fiets € 1.500,00
Fietsonderhoud € 750,00
Skeelers en wielenset € 500,00
Hardloopschoenen € 300,00
Sportvoeding € 1.000,00
Fysiotherapie en massage € 1.000,00
Hoogtestage 4x € 5.000,00
Vervoer € 5.000,00
Totaal € 20.300,00

Sponsormogelijkheden

Er zijn verschillende sponsorpakketten beschikbaar waarmee je Lotte kan steunen. Waaronder: Goud, Zilver, Brons en de €100 club.

  Goud Zilver Brons € 100 club
Muts 5 4 3 1
Live chat tijdens OS (mits haalbaar)
Meet & greet wedstrijd
Email nieuwsbrief
Bedrijfslogo op auto  
Bedrijfslogo op uitingen  
Inhouse inspiratie sessie    
Schaatsclinic    
Logo op pak      
Bedrag € 5.000  € 2.500 € 1.000 € 100

 Wil jij graag Lotte steunen? Klik dan hier om naar het sponsorformulier te gaan.

Steun Lotte

Steun Lotte

Graag zou Lotte naar Beijing 2022 willen gaan om te gaan voor die gouden medaille. Alleen heeft ze hierbij wel hulp nodig. Die hulp kan jij haar aanbieden door haar financieel te steunen.